WM Meyer Perävaunut

 

WM-Meyer valmistaa yli 10 000 erittäin laadukasta perävaunua vuosittain eri käyttötarkoituksiin. HR-Machine toimii Suomessa WM-Meyerin maahantuojana ja edustajana.

Jos tarvitset laadukasta perävaunua kovaan käyttöön takaamme, että WM-Meyerin mallistosta löytyy juuri sopiva ratkaisu tarpeisiisi. Valikoimasta löytyy kymmeniä eri malleja. Perusmalleja täydentää laaja valikoima lisävarusteita, joilla tehostat vaunun käytettävyyttä entisestään.

Muutamia esimerkkejä varusteista:

- Ajorampit

- Kuormausramppi

- Tavaranostin, hydraulinen

- Hydraulisesti säädettävä akselisto korkeuden säätöön

- Erikoismatalat tai korkeat laidat

- Kapellipressu

- Kippi

- Sähkövinssi

 

Miksi Saksalainen perävaunu?

Saksan tieliikennelaki sallii perävaunulla vedettävän suurempia kuormia kuin vastaavasti Suomessa. Perävaunun suurin sallittu nopeus on myös 100 km/h eli 20 km/h enemmän kuin Suomessa. Korkeammista vaatimuksista huolimatta peräkärry ei ole sen painavampi kuin vastaava Suomalainen sillä perävaunujen suunnittelussa käytetään saksalaista huippuosaamista, nykyaikaisia valmistusmenetelmiä ja korkealuokkaisia materiaaleja. Suunnitteluvaiheessa perävaunuja testataan erittäin vaativissa olosuhteissa erilaisilla kuormauksilla sillä kaikkien mallien on täytettävä sille asetetut vaatimukset ennen tuotantoa. Laadun takaa myös Euroopan Unionin laajuinen tyyppihyväksyntä.

WM-Meyer peräkärryt ovat hieman Suomalaisia merkkejä kalliimpia mutta hinta-laatusuhteeltaan ylivoimaisesti parempia. Korkeampi hinta heijastuu suoraan laadukkaampiin raaka-aineisiin ja tätä kautta pidempään käyttöikään sekä huoltovapauteen. Käyttäjille, joille peräkärryn turvallisuus merkitsee paljon ja miellyttävä ajomukavuus tyhjänä sekä lastattuna WM-Meyer on juuri oikea valinta.

 

Mallisto

Yleisperävaunut

Kuljetustrailerit

Hevostrailerit

Myyntivaunut

 

Mistä voin ostaa peräkärryn?

HR-Machine Oy:llä on Suonenjoella varasto perävaunuja. Lisäksi perävaunuja tilataan viikoittain lisää tilauksien mukaan. Ottamalla yhteyttä myyntiimme kerromme sinulle millainen ratkaisu sopii parhaiten tarpeisiisi. Valmistajalta löytyy varastosta kymmeniä eri malleja sekä tilauksesta juuri sinun käyttöösi tehtyjä.

Kiinnostaako jälleenmyynti?

HR-Machine toimii MW Meyerin maahantuojana Suomessa. Etsimme uusia jälleenmyyjiä WM-Meyerin tuotteille. Mikäli olet kiinnostunut edustamaan ja lisäämään tarjontaasi erittäin laadukkaat ja nykyaikaiset peräkärryt, ota yhteyttä myyntiimme niin neuvotellaan sopimuksesta. Takaamme monipuoliset ja monikäyttöiset vaunut juuri asiakkaan tarpeisiin nopealla toimituksella ja hyvällä hinta-laatu suhteella.